Servicii integrate in Centrele de zi

Proiectul are ca scop îmbunătățirea calității vieții copiilor aflați în situații de risc și a familiilor acestora prin accesul la servicii sociale aflate în proximitate

Camera Senzoriala

Camera senzorială este dotată cu echipamentele necesare prin care specialistul poate aplica cele mai eficiente tehnici și metode de lucru cu copii care au nevoie de aceste servicii.

Logopedie

Ședințele de logopedie conțin exerciții și jocuri variate, atractive, care ajută la stimularea comunicării expresive, la corectarea pronunției și a tulburărilor de voce, ritm și fluență.

Kinetoterapie

Kinetoterapia constă în aplicarea unor seturii de exerciții bazate pe principii științifice, care au ca scop creșterea mobilității, forței și rezistenței unui individ.

Activitati Extracuriculare

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam consequat mattis dolor, commodo ultrices elit posuere non. Proin nec lorem ipsum.

Tabăra de voluntariat pentru tineri “Lărguța”,

Tabăra de voluntariat pentru tineri “Lărguța”, organizată anual și bianual începând cu anul 2008, este rodul colaborării dintre Fundația YANA, Liechtensteinisches Gymnasium Vaduz (Liechtenstein) și Ordinul Iezuiților din România. Munca este în beneficiul unor familii aflate în nevoie – mame sau tați singuri cu copii mici, în ajutorul unor oameni săraci și greu încercați la nivelul sănătății fizice sau mentale. Programul taberei include muncă fizică, meditație și reflecție, vizitarea unor obiective turistice din România.


adminservicii-integrate